Møbler

Syntetisk tre restauranten patio møbler sparer tid og penger

For å tjene flere typer mat i restauranten terrasser, er det nødvendig at utendørs plass må være utstyrt med møbler som bord, stoler, bar stoler, salonger, paraplyer, benker og piknikbord slik at kundene kan bli underholdt beleilig. Når det kommer til å ha den rette typen møbler, fremstår syntetiske tre restauranten patio møbler som det beste alternativet på grunn av sin evne til å spare penger og tid. Det er derfor en ny bølge av syntetiske tre produkter har gjort et stort plask i kommersiell patio møbler restaurantbransjen.

Syntetisk tre, ellers kjent som WPC eller tre plast komponenter, er laget av tre støv og blandet med plast. Veden får sin styrke og fleksibilitet fra kjemiske tilsetningsstoffer. Av prosessen med ekstrudering opprettes ulike teksturer og profiler for å gi et realistisk utseende. Interessant, syntetisk tre eller plast tre dramatisk reduserer kravene vedlikehold og øker levetid av produktene. For eksempel krever normal teak børsting på teak olje hver månedene å forhindre den fra uttørking og whitening. Faux teak krever ikke vedlikehold, og kan stå utenfor med lite vedlikehold. Et annet problem som eliminert er tre råtne, som kan forekomme i omgivelser med svært høy luftfuktighet. Alt dette lagt opp kan spare mye tid for restauranteiere.

Når du velger syntetiske tre hagemøbler, kontroller at materialet du velger er av kommersiell karakter. Fordi du vil bli sittende på elementet (stedet gå eller spise på den), må materialet være fleksibel nok til å absorbere effekten av folk kontinuerlig sitter opp og ned. Feil elastisitet kan forårsake wood å bryte. Tingene som gjør syntetiske tre førstevalg restauranter eiere er tre motstanden mot varme, kjemiske, råte og insekter og treet er vanligvis billigere enn naturfiber. Dessuten, det er holdbart, lett tilgjengelig, lett å vedlikeholde og tørker opp raskt. Selv, har det mer flekken motstandsdyktig enn naturlige fibre. Når det gjelder priser, syntetisk tre kan være like eller litt dyrere enn ekte tre. Det finnes unntak selvfølgelig, sammenlignet med eksotiske treslag som teak, valnøtt som kan kjøre $5 + per bord fot.

Restauranteiere som er interessert i å ha nye møbler eller ønsker å erstatte sine eksisterende møbler med god kvalitetsmøbler kan gjøre forskjell for deres møbler behov ved å utstyre sine restaurant terrasser med møbler laget av syntetisk tre.