Møbler

Hvorfor amerikanske laget betyr kvalitet

Hvorfor velge skreddersydde i Amerika møbler

Hvis du vil legge til tegn i interiøret, kan så skreddersydde møbler være veien å gå. Du kan få unike brikker som passer din stil, pluss du vil støtte lokale økonomien. Mange klager om jobbene forlater USA, men de fortsetter å handle på Walmarts, Kmarts og Ikeas.

Støtte lokale håndverkere, som bruker lokaldyrkede tre, vil gi deg kvalitet at familien vil nyte ikke bare for et par år (før den faller fra hverandre), men for hele generasjoner, samtidig gir jobber til mennesker i ditt område.

Hvorfor lavest pris er ikke alltid Best

Økonomisk globalisering har aktivert "lavest pris" å trump alle andre faktorer møbler shopping, spesielt kvalitet. Likevel, du vanligvis får det du betaler for. Ved møbler er det så mange andre viktige faktorer å vurdere. Hvis høy kvalitet og holdbarhet er viktig for deg, bør så gå med det billigste alternativet ikke være over dine kjøpskriterier.

Velge din stil

Når du angir møbler, vil du kunne velge hva du liker. Enten du trenger et moderne og mer tradisjonelle stykke eller et sett for soverom, spisestue, stue, hjemmekontor eller utendørs, kan du velge eksakt stilen og dimensjoner, mens du er sikker på at er alle elementene virkelig 100% laget i USA.

Velge tre

Når du velger din møbler stil, vil du kunne velge type tre det er laget av. Du vil kunne velge fra et bredt utvalg av lokale skogen, som Red oak og Cherry (både brukte møbler produksjon), samt lønn, hvit eik, valnøtt og vakre Hickory.

Støtte amerikansk småbedrifter

Liten møbler beslutningstakere tar stolthet i sitt arbeid. Vanligvis kombinerer møblene skaper de eksepsjonell kvalitet og håndverk resulterer i unike arbeider av verktøyet og kunst.

I tillegg kan de lage elementer av enhver størrelse, form og antallet fra arkitekt tegninger og tegninger, bilder og fantasien. Ingen jobb er for liten eller stor eller for uvanlige; fra en kiste for en pet å 30′ buer for en kjøre gjennom.

I dag og alder når billig, lav kvalitet, "komposittmaterialer" er skjult under imitasjon veneers, det er betryggende å vite at master utformet, møbler i solid tre er fortsatt stil.

Det er også en glede å vite hver håndlaget kreasjon vil bli elsket av din familie for en levetid og fremtidige generasjoner framover.