Møbler

Hvordan å rengjøre og vedlikeholde en solid eik peis surround

Solid eik brann omgir kan være ferdig i en rekke ulike måter, disse kan omfatte klar lakk finish, klar og farget olje og voks.

De mest populære er klar lakk og vil forsegle eiken for livet.

Prosessen består av først forberede tømmer som sliping eiken til en glatt overflate, bruke en farget flekk hvis nødvendig, klar lakk lakk brukes deretter som sel i eik og løfter korn. Peis surround er så igjen for en periode tørke.

Når tørr, eik peisen er igjen pusset til en glatt overflate og sprayet med et tynt lag med flekk for å oppnå den riktige skyggen og fargestoffer, et siste strøk av klar lakk brukes for å fullføre.

For å opprettholde en lakkert eik peis surround det bør rengjøres med en fuktig klut, prøver å unngå å bruke spray på voks som dette vil anløpe lakken over tid.

Alle reparasjoner kan gjøres ved sliping ut den skadede delen og bruke klar lakk til bare tre.

Vokset eik peiser

Vokset eik peiser krever regelmessig re voksing på grunn av voksen tørker ut over en periode. Varianter av voks er tilgjengelig og er tilrettelagt for re belegg, men de fleste er tonet å også farge tre så velger mål du trenger.

Bruke voks med en myk klut med sirkelbevegelser for å trenge korn og når tørre fjerne overflødig voks med en myk klut og buff til slutt.

Alle reparasjoner kan gjøres av igjen sliping skaden, bruke farget filler hvis nødvendig og bruke voks på området og la tørke. En andre strøk kan være nødvendig.

Oljet eik peiser.

Oljet eik peiser vil også kreve vanlig re belegg med olje eller lignende produkt å holde brann surround ser på sitt beste, men vær forsiktig når du velger oljer som finnes som de fleste er farget produkter og vil selvsagt endre fargen på brann surround over tid.

For å reparere en skadet oljet eik brann surround, sand ned den skadede delen med først en tung sand papir og sand til en glatt overflate med fin sand papir, gjelder valgte olje med en myk klut eller maling pensel og la til å suge i korn, når tørr touch tørk over med en ren klut til slutt.