Møbler

Hvordan å reparere vannskadet møbler

Selv om vi alle forsiktig, noen ganger i vårt daglige liv, blir våre møbler skadet. Kanskje den koppen av Teen igjen en ekkel hvit ring på stuebordet favoritt, eller du hadde et glass vin og kondens nedfelt. Ikke alle flekken kommer ut med en hjelpsom tips; noen ganger må du ringe i eksperter og har møbler profesjonelt reparert. Her er noen tilfeller der vanlige husholdningsartikler kan lagre dine møbler!

Det er mange urbane legender om den beste måten å spare vann-skadet møbler. Noen er tvilsom: vil du virkelig vil gni rødsprit på din favoritt gyngestol? Tre kan bli ytterligere skadet, siden alkohol er ikke kunne bringe vannet til overflaten og kan ende opp marring fullføringen av tre.

Spørsmål: Jeg har hørt at gni en pesky vann flekk med sigarett ashes er en enkel måte å gjøre flekken forsvinner. Er dette en god idé?

A: selv om det er mange gode tips der ute, er dette en som bør unngås. Gni sigarett aske på en vann flekk kan faktisk permanent skade din møbler, forlater finish strippet og vakre møbler lukt like aske.

Men hvis de hvite ringene på ditt spisestuebordet fra julebord kjøre du sprø, prøve denne enkel knep. Finn en klut som er lofrie (hvis det er lo, kan du ende opp med det knyttet til møbler!) og en klær jern. I en knipe, kan du også bruke en hårføner. Med jern på lav varme og damp deaktivert, jern kluten direkte på vannet flekker. Gjør dette for et par sekunder, eller før flekken har forsvunnet fra slutten av tre. Fuktigheten i tre vil bli plukket opp på grunn av varmen fra jern og klut vil absorbere det. Du vil sitte igjen med en stain gratis spisestue bord og sinn.

Hvis du ikke har en jern, kan du også prøve majones. Dette er et flott alternativ, fordi oljen fra majones vil bindingen med vannet, forårsaker oljen å plukke opp vann og bringe den til overflaten. Bruk en myk klut til å gni majones direkte på flekken.

Ikke alle flekker kan bli tatt vare på med hjem DIY alternativer. Denne leseren har kjørt inn i svarte flekker, den fryktede tegnet at møblene har lidd permanente vann skade.

Spørsmål: Jeg har en vakker salongbord antikke fra min bestemor. Det eneste problemet er den har svarte flekker over den. Jeg ønsker å fjerne dem de er stygge.

A: svarte flekker på møbler er vanligvis en god indikator på permanent vannskader. Dette er ikke noe som lett kan løses ved en krukke med majones eller sitrus olje dytter på stuebordet. Den svarte flekker er et tegn på at vannet har fullt ut gjennomsyret skogen, betyr mål må fjernes og erstattes for å bringe din antikke tilbake til sin opprinnelige finish og glans.