Møbler

Hvordan madrasser forbedre kvaliteten på søvnen din

Alt du se frem til i dag, kan ikke de fleste av dere nekte for at søvn er en av dem. Sove ikke bare hjelper deg å opprettholde en sterk og sunn immunsystem, men også holder årvåkenhet og funksjonaliteten opp til PARI hele dagen. Kort sagt, trenger kroppen søvn like mye som den trenger oksygen, vann og mat. Ifølge National søvn Foundation, "å få det meste ut av søvne, både kvantitet og kvalitet er viktig."

Det kan forbedre kvaliteten på søvnen din mere enn et minne skum madrass?

Minne skum former seg etter varmen og trykket som kroppen din gir på når du ligger. Når du er ikke lenger på sengen, går minnet skum tilbake til sin opprinnelige form fordi trykket som du legges på skum madrass er fjernet.

Hvordan hjelper dette deg nøyaktig?

Ved å lyve på madrassen, tillate du minnet skum overholder naturlig linjene og på kroppen. Denne måten du hviler i løpet støpte eksplisitt av og for kroppen din.

Når du vurdere hvor mye trykk du legger på hver av leddene på daglig basis og også når du sover, på hofter og skuldre hvis du pleier å ligge på din side eller korsryggen hvis du sover på ryggen, du skulle tro at denne madrassen skulle gå til madrassen. Disse madrasser redusere trykket du plasserer på leddene, men disse madrasser gjør dette uten madrassen selv skyve tilbake mot leddene på grunn av sin spesielle, kropp-samsvarende egenskaper. Smerte og press lettet denne måten, er kvaliteten på søvn forbedret, og betydelig mer rolig.

Til tross for den vanlige troen blant forbrukerne at fast madrasser er bedre for ryggen, mener fagfolk på National sove Foundation at disse mer ettergivende og fleksible madrasser er de som viser en forbedring i folk som lider av ryggsmerter.

Plus, for par som deler en seng, begge kan det hende en enorm forbedring i kvaliteten på søvnen din. Dette er fordi partnerens bevegelse som du sove, enten det er en tur eller strekk, vil være mindre merkbare på grunn av reduksjon i kveilet springs, som er grunnen til hvorfor du hører partnerens bevegelser hele natten. På et minne skum madrass, er denne overflødig bevegelsen minimert, slik at du kan ha en mindre forstyrret hvile.

Er det alt?

nei. Minnet madrasser la ikke bare kroppen fysisk komfort at de fleste andre typer madrasser ikke engang drømme om å gi deg, men også gi lyd strukturell støtte i deres foundation.

I forhold til våren madrasser, som var standard og normen for en stund, mange mennesker er optisk for minnet madrasser spinal støtte og samlede trykkavlastning. I tillegg outlasts madrassen vanligvis våren madrassen fordi mens kildene i disse madrasser begynner å bøye og miste figuren over tid, på de fleste, minnet skum madrass krymper. Madrassen fortsatt gir com-port og støtte.

Om luftmadrasser, minnet skum madrass er fortsatt bedre valg som det er mindre skjøre og så har flere garantien. Luftmadrasser tilbyr en rekke eksterne controllable funksjoner, for eksempel nivå av fasthet, men fordi de har også deler som er mer egnet til å være skadet eller ødelagt, garantien dekker ikke like mye som en madrass. De også tilbyr ikke omforme kroppen og dermed riktig støtte.