Møbler

4 utemøbler materialer og måter å holde dem rene

Du vil beholde utemøbler så rent som mulig. Hvis det fortsatt er i tip-top stand, vil det vare i mange år framover, som gjør det en god investering i glede av din gårdsplass.

Hvis varene er laget av tre, kanskje du tror det best press vaske dem for en dyp feilfri, men på det du ville være galt. Dette er for harde for utendørs møbler laget av tre. Den beste måten å rengjøre tre (unntatt hvis det er laget av redwood) er å ta en løsning av vann og oksygen blekemiddel og bruke den på stoler og bord med pensel laget av myke pigger. Ekstra beskyttelse mot elementene sand og forsegle materiale når den er tørr.

Hvis du eier plast og vinyl produkter, Vokt når rengjøring dem! Bruk av sterke såper eller vaskemidler kan kjedelig overflaten av slike stoffer. Hva du skal gjøre i stedet er å kombinere en mild oppvaskmiddel med vann og bruke scrub pensel med myk bust, eller en svamp for å få jobben gjort riktig. Hvis du finner et par mugg flekker på plast eller vinyl, bruk en liten skvett av ammoniakk til å eliminere dem.

Når metall utemøbler får skitt på det, er hva du kan gjøre først for å rense det å bruke din hageslange, aktivert innstillingen hard-spray. Den neste tingen du bør gjøre er å gjøre opp en løsning av bil-vask såpe eller såpe og vann. Bruk en myk-bristled skrubbe børste for å vaske den benker, stoler, eller tabeller som må renses. Etter skrubbing, skyll overflater med rent vann, fortrinnsvis lunken. I de fleste tilfeller krever ikke aluminium og krom en toppstrøk. Hvis du har derimot, støpejern eller et metall med en emalje finish, kan anvendelse av et tynt lag av bilvoks være nyttig. Bruke voks med en myk klut som er fri for Lo.

For utendørs møbler laget av flettet, starte renseprosessen ved hjelp av en kost eller støvsuger med børsten en tørr mykt-bristled pensel fjerne rusk. Derfra kan du bruke en mild løsning som er en kombinasjon av vann og oppvask væske å forsiktig skrubbe patio varene med en svamp eller pensel med myk bust. Skyll såpe ved å bruke som lite vann som du muligens kan. Dyppe en liten svamp i ferskvann vil gjøre utslaget pent. Ikke slutt prosessen der. Det anbefales at du tørke flettet av og ikke la dem tørke på egen hånd. Tørke den med en myk klut så overflødig vann ikke vil absorbere i materialet.

Hvis du observerer skikkelig rengjøring og tørking utemøbler, det vil vare lenger og gir deg mer tid til å nyte den. Enten du tilbringer en masse penger eller litt, du brikkene å stå testen av tid.