Møbler

Hvordan å reparere pet skadet møbler

Vi alle vet at din pet er en del av familien, men noen av sine quirks kan kjøre du gal! Liker din hunden å hoppe opp på din skinnsofa, eller din katten har skarphet sine klør på din favoritt møbler? Disse er alle vanlige hendelser, men det er noen enkle måter å oppbevare din pets av møbler. Og selvfølgelig, hvis du ikke trene dem og de klo eller avlyse din sofaen eller sofa, en profesjonell møbler reparasjon selskap kan komme og løse problemet! Disse tipsene for trening kjæledyr kan hjelpe redde din favoritt stykke møbler.

Du må trene dem for å gjøre ditt kjæledyr fungere som det skal, ved hjelp av ros og behandler. Opplæring er ikke alltid lett, men til slutt Fido eller Fluffy vil forstå at sofaen ikke er din trone, deres. Når trening, har en pet eier å være forsiktig. Hvis du trener din katten å være redd for en høy lyd fra en scat mat, kan du ende opp trening henne å være redd for alle høye lyder.

Q: Jeg elsker min hund, men hver gang jeg kommer hjem fra jobb, jeg finne ham sittende på min skinnsofa, ser ut som han eier stedet! Hvordan hjelper jeg forstå at sofaen ikke er for ham å sitte på det?

A: pets hoppe opp på møbler er ganske vanlig, spesielt hvis du har vært avslappet i du trene dem. Ideelt ønsker du din hunden å vet at sofaen er av grenser, men det er aldri så lett. En enkel måte å løse dette problemet er å lage en "pet space" som er mer ønskelig eller behagelig enn sofaen. Finne en luksuriøs og plysj hundeseng for din hunden å sove eller slappe av på. Deretter Opprett et hjørne som bare for ham. Få et par ekstra leker og få hunden seng midt på sin nye plass. Ved å opprette denne spesiell plass, din hunden vil føle inkludert, og vil ikke lenger trenger å slappe av på sofaen.

Q: min katt har forferdelig vane å hoppe opp på meg tre bokhylle og forlater den riper. Fortell meg hvordan å stoppe henne!

A: katter vil ripe. Det er bare en naturlov. Men din bokhylle bør ikke være bærer hovedbyrden av den. Vurdere å kjøpe din katten en avlysning stolpe som er høy nok til å avskrekke dem fra å hoppe på din tre bokhylle. Gi henne en strukturert plass vil tillate henne å grunnen til sine hjerter innhold, uten å bekymre straffet for å gjøre noe naturlig.

Selv om pet trening er avgjørende for harmoni i ditt hjem, noen ganger du kjører inn i tilfeller der møbler er for skadet til bare dekke den opp og håpe på best. Når du har permanent riper eller bite merker i din møbler, er det tid å innkalle ekspertene! Møbler reparasjon kan bli kostbart hvis du lar den, så pass på å finne en anerkjente møbler reparasjon.