Møbler

Møbeldesign returnerer til klassikere

Goodbye Shabby Chic! Velkommen tilbake tradisjonelle møbler design og stil. Men ikke bare ta vårt ord for det. Et tilfeldig søk på møbler på Pinterest, den raskt voksende, virtuell oppslagstavlen som en gå-å sted for designideer gir sider av tradisjonelle stykker som ville være som hjemme på settet til en av 1940-tallet Hollywood klassiker som stue, spisestue og soverom i dag. Borte er de malte kistene med mis matchet maskinvare og garasjesalg funn. Dagens møbler er solid, tidløs og har stilige og elegante linjer.

Ifølge «Elle innredning"magazine var en av de hotteste trendene på høyt punkt (NC) møbler markedet i år overflod av"statement"spisestuen bord. Borte er dagene når en Spis-i kjøkkenbenken eller en tabell som doblet som et skrivebord på dagtid strukket som en spise overflate. Så er møbler som gjør disse rommene se dramatisk og imponerende utpekte spiserom er tilbake med stil.

Hva er en uttalelse spisebord?

Bare hva er en uttalelse spisebord, spør du? Vi definerer det som en massiv tabell som kommandoer øyet minutt du spisestuen eller spisestue. Det er en tabell som tåler innfall av dekoratører og skiftende stoff mønstre. Det er en møbler som ikke bare ser oppsiktsvekkende i dag, men fortsatt snu hoder i din datters rom flere tiår fra nå.

Hva er annerledes med dagens spisestuen bord og spiserom for flere tiår siden er at disse rommene og disse tabellene er laget som skal brukes. Hvis din ide om en spisebord er stedet familien samlet en eller to ganger i året for feriemiddager, er det på tide å revidere din tenkning. Dagens spiserom er laget til å samle steder, ikke bare for den årlige Tyrkia middagen, men å bryte brød sammen hele året. Tross alt, hva er mening i å ha et rom som du knapt?

Andre elementer av tradisjonelle møbler

Hvordan gjenkjenner du tradisjonelle møbler? Om tre og dimensjonene som brukes på slike brikker kan endre, har tradisjonelle møbler flere ting til felles.

1. God linjer. Tradisjonelle møbler har elegante linjer som har stått testen av tid. Funksjoner som cabriole bena våre Valencia firkantet bord, ball og klo-fot eller forsiktig buet hodegjerde og footboard på våre Imperial sleden seng ser stilig i 20 år som de ser i dag.

2. Heltre. Tradisjonelle møbler er laget for å vare. I motsetning til trendy stykker, heltre spisestue sett, senger, skap og stoler er holdbare, stykker som ikke vil bare ser bra i ditt hjem, men de kan du gi dine sønner og døtre å forskjønne sine hjem i tiårene framover. Skogen som ebony, valnøtt, mahogni og cherry bare bli vakrere som de alder. Vår mahogny Hudson Ridge samling av kommoder og garderober er et godt eksempel.

3. Tidløse stykker. Hvis du noen gang har sett klassiske Hollywood-filmer med skuespillere som Bette Davis eller Joan Crawford, har du sikkert sett møbler i de filmene som våre Elise servering anretningsbord eller våre solid mahogny Imperial kontor. Om du vil trolig endre tilbehør gjennom årene, er gode møbler en investering som vil vokse med deg og din familie.

4. Størrelse. Tradisjonelle møbler pleier å være store og imponerende. Dette er ikke designerstil som omfavner delikat sidetabeller eller vri ben. Tradisjonelle møbler gjøre en uttalelse, som våre Grand Portman pidestall spisebord eller våre Grand Camden king size-seng. Når du investerer i tradisjonell innredning, på grunn av sin store størrelse trenger du ikke å kjøpe dusinvis av deler. Et par, velvalgt elementer vil være nok.