Møbler

Hvordan å dekorere med utendørs puter

Hvis du bor i et varmt klima, sjansene er ditt hus eller leilighet vil ha et utemiljø hvor du liker å sitte i sommermånedene. I Australia for eksempel tilbringer mange familier mye av sin tid på verandaen eller dekk, nyter den kjølige brisen snarere enn å være holed opp i et tett rom. Så for folk som må tåle varme klebrige månedene, disse utendørs områder ofte bli like viktig å dekorere som en indoor stuen.

Velge riktig stoff for utendørs puter

Utendørs puter, i kraft av deres navn, må være mye mer hardføre og holdbare enn sine innendørs kolleger. Selv om puter vil stå i et overdekket område, vil de fortsatt tåle mye strengere betingelser enn hvis de var innendørs så det vil være ting som støv og fuktighet fra luften å stri med. Derfor er det viktig å klokt oppbyggingen av utendørs puter.

Mens det kan være fristende å kjøpe puter laget av Lin eller bomull opprette en avslappet og komfortabel området, med mindre du er villig til å sette disse putene ut hver gang du vil bruke dem og ta dem tilbake innendørs når du er ferdig, kan dette ikke være det beste valget. Tilsvarende krever silke og lær mye omsorg å holde dem protected fra elementer.

Et utmerket alternativ til innendørs stoffer er bomull lerret duck lerret. Disse materialene er vanlig vevnader og de er mye mer holdbar og slitesterk at materialet nevnt ovenfor. Hvis du er bekymret for den komfort faktoren så gå for duck lerret som det er mer tett vevet og derfor jevnere enn bomull lerret. Disse materialene også fargestoff lett slik at de kommer i mange fantastiske farger og mønstre som er akkurat det du ønsker for et utemiljø.

Velge riktig puter for ditt utemiljø

Hagemøbler er ofte kjøpt først for sin evne til å vær elementene og deretter for sitt utseende. Det er viktig å få et utemiljø som sist heller få noe som ser fabelaktig i butikken, men vil visne raskt etter en måned sitter utenfor. Derfor er det ofte nødvendig å bruke andre metoder for å bringe noen farger og stil til din utendørs mellomrom og puter er en utmerket måte å gjøre dette.

Legge til noen godt merkede utendørs puter kan du sprute litt farge rundt din uteområde. Ofte starter du på blanke som de fleste farger i utendørs områder er nøytral. Dette betyr at du kan ha det mest gøy med utendørs puter fordi du ikke prøver å matche puter til andre elementer i rommet som du vil gjøre når du kjøper innendørs puter.

Derfor anbefaler vi å velge noen lyse dristige farger for din utendørs område. Vi foreslår også at ikke stikker en farge eller mønster, men blande det opp litt. Striper er et utmerket valg for utendørs puter, spesielt hvis du får en rekke forskjellige farger. Stikker til primærfargene kan være en god måte å legge noen lyse dristige farger til din utendørs mellomrom stund i visshet om at din farger vil samsvare. Alternativt velger to eller tre forskjellige typer puter som har noen sentrale farger går gjennom dem og kjøpe et par hver.

Også, ikke vær redd for å blande opp størrelsen og formen på puter. Legge til noen rektangler eller annen størrelse square puter kan være en utmerket måte å forbedre utseendet på din uteområde.