Møbler

Flott dekorere alternativ med stoff stoler

Stoff møbeltrekk er et flott dekorere alternativ som gir en umiddelbar heving til rommet ditt. Det gir en rik, varm og elegant stemning til stoler og sofaer og kan forbedre utseendet på din møbler. Klassisk eller antikke møbler kan ta på en luksuriøs og overdådige glans mens moderne eller moderne stykker får en sprut av farger, definisjon og lekenhet.

Flotte med stoff er at du kan spille med farger, teksturer, vever og pengene å få akkurat den rette effekten du sikter til. Stoff stoler i spiserom gir en koselig og komfortabel atmosfære som er perfekt for familiesammenkomster, festligheter, fester og stilletid.

Noen av tekstil alternativer tilgjengelig for stoff møbeltrekk er naturlige fibre som silke, bomull, Lin, jute, ull, brokader og rayon, mens Syntetiske fibre inkluderer vinyl, nylon, polyester, akryl, PVC, etc. Stoffer kan også kategoriseres etter hvilke produksjon som strikker, vever, fløyel, mikro-fiber utskrifter osv. På samme måte du har et fantastisk utvalg av mønstre og design å velge mellom - geometrics som striper, sirkler, prikker, patch-arbeid, ruter eller sjekker, florals, paisleys, tradisjonelle utskrifter, etnisk utskrifter, trykte tekstiler og skreddersydd design som er koordinert temaet eller rommets dĂ © cor, periode og styling. Tekstiler som corduroy, fløyel, semsket skinn og mikro-fiber låne en ekstra dimensjon til stoffet. Det er selvfølgelig ingen grense til fargene du kan velge fra. Du kan også pynte stoffer med blonder, hekle, perler, nagler og detaljering.

Tidligere beslutter å kjøpe stoff stoler, er det lurt å ta oppmerksom på fordelene og ulempene med stoff møbeltrekk.

På pluss-siden, kan stoff låne raffinement, komfort og varme til rommet ditt, gir det en myk og gjestfrie utseende. Det er også en rimelig, enkel og rask måte å pusse på rommet, hvis rammene er god, uten å måtte gå gjennom alle måtte male, polering eller kjøpe nye ting. På denne måten kan du holde synkronisert med designtrendene, farger og årstidene. Å endre stoffet kan perk opp stoler og sofaer umiddelbart. Stoff stoler er svært komfortable. Med verden går grønne, er nytt veggpolstringer stoler et bedre alternativ enn kaste din gamle ting og kjøpe nye møbler.

Baksiden er at stoffer ikke tåle mye slitasje. Hvis din familie består av småbarn og eldre, kan du være sikker på at du har vanlig spill av mat og drikke som kan la dårlig flekker på stoffet. Stoffet blir frynsete, falmet og utslitte og kan se shabby hvis ikke opprettholdt også. Du må også holde stoler direkte sollys, fuktig og varme. Kjæledyr kan skape kaos på stoff stoler - riper og rive bite er vanlige, mens dyr lukter og hår kan få fanget i stoff, fører til hygiene og helse problemer.

Avhengig av din smak, stil og budsjett kan du velge de beste stoff stolene for hjemmet eller kontoret.