Møbler

Hvor vanskelig kan det være? sofa shopping - ærlig sannheten

La oss være ærlige - de fleste av oss sliter med å snu bilen i en stram parkeringsplass disse dager. Våre spacial ferdigheter er ikke alle de kunne... eller hva de pleide å være når vi hadde gateparkering eller bodde i en woefully parkering-plass-belastede city.

Så hvordan, når vi ikke kan plassere et objekt vi har, i et område som vi kan se, hvordan skal vi forventet å gjøre det samme med et objekt vi forestille?

Dette er dilemma moderne sofa kjøp. Vi prøver å forestille seg en, som ennå uidentifiserte form til et område i stuen eller verre ennå... vi prøver å gjøre det samme på plass vi også tenke - nemlig filtypen.

Det er nesten eksistensielle. Ikke rart vi bli forvirret.

Ikke rart turen til varehuset ofte blir til det laveste punktet av helgen!

Og vi er tilbød valg. Høy rygg eller lav? Liggende eller rett? Skinn eller stoff? Fargen på stoffet? Kontrasterende trim, med varme eller uten? Ben tre? Ben stil? Leveringsdatoene? Betalingsalternativer.

Det ikke er den avslappende opplevelsen vi håpet på, og hvis du gjøre det tilbake i ett stykke du gjør godt.

Her er trinnene du må ta for å slå hjertet verke i en, tør-jeg-si-it, hyggelig sofa shopping opplevelse.

1. Måle plassen du ønsker å fylle - sikre du har plass enten side til siden tabeller eller gardin stabel tilbake. Ikke overstige disse dimensjonene. Pass komfortabelt. Deretter vil du...

2. Gå til Internett og søke for stiler du liker.

3. Etter en stund gå bort fra overvelde og vurdere din stil. Har du veered mot slått gamle skinn eller vakkert skreddersydd stoff? Likte du mønstre eller slettene? Som armene du ønsker? Du ende opp i delen designer eller den tradisjonelle? Noter.

4. Hvis du har tid, for eksempler på stoffer og få dem sendt hjem så du kan se hvordan stoffet fungerer i eller med andre eksemplene har du for den nye dekorative ordningen.

5. Når du har en klar styre da, og bare da, bør du shoppe. Nå er du forberedt med et arsenal av terminologi og en god forståelse av dimensjoner. Hvis du er svaiet det være fordi du virkelig elsker stykket vises ikke fordi du ikke er helt sikker og "ah... hvorfor ikke, som gjør."

6. Være forberedt, spesielt når det kommer til budsjett. Ja du kan få en sofa for £300 og like du finner en for £15.000. (Hva er mer, er det usannsynlig at sistnevnte vil komme med utmerket finansiering avtaler du får med tidligere.)

7. Sørge for sofaen å bli levert og hvis du har råd til det, betale for noen andre å det, ta bort din gamle sin og alle former for emballasje.

Til slutt - ikke sitte med plast dekker på de neste månedene prøver å beskytte det fra barna. Lær dem å spise ved bordet. Det er bedre for familien på alle nivåer.

********